“Zuiver Italiaans” met karakter & kwaliteit

Eerlijke wijn van KLEINE MAKERS
GENIETEN voor een goede prijs

Blog Vino en Vetro

Italiaanse wijn

 • Winterproeverij 3 november in Proeflokaal Le Vieux Jean

  Na onze verhuizing zal dit onze eerste proeverij op 'vreemde bodem' zijn. Alhoewel vreemd, we komen ook al vele jaren bij Restaurant Le Vieux Jean, als leverancier, gast en voor wijn-spijs evenementen.

  Naast de proeflijst in dit nieuwsbericht ook aandacht voor de introductie van een nieuw wijnhuis uit Sicilië: Gulfi en een aansluitend introductiediner.

  - We beginnen iets later (om 14 uur) en gaan iets langer door (tot 18 uur)
  - Van 14 tot 18 uur is de proeverij met 40 open wijnen, met een aparte "Gulfi" tafel.
  - Vanaf 19 uur een wijn-spijs diner met wijnen van Gulfi
  - Het centrum van Delft is autovrij, parkeren kan in verschillende parkeergarages in de buurt.

  Zo snel mogelijk na de proeverij, uiterlijk vanaf 19 uur presenteren we 5 wijnen van Gulfi tijdens een 3+2 gangen diner van Le Vieux Jean. 3 gangen en 2 kleine gerechtjes in combinatie met de wijnen van Gulfi. Inclusief koffie en dessert is het de menuprijs € 60.

  Download de proeflijst

  De ingang van het Proeflokaal is achter Café Oude Jan, u loopt links naast het café naar achteren, waar achteraan rechts de ingang is van het Proeflokaal.

  Als u geen klant van ons bent vragen wij u bij ons aan te melden via info@vinovetro.nl

  Parkeerinformatie Delft:
  - De Prinsenhof Parkeergarage op de Kampveldweg 3, uitgang Prinsenhof
  - De Phoenix Parkeergarage op de Phoenixstraat 29
  - Het Parkeerterrein op de Paardenmarkt is niet overdekt
  - Het NS station is op loopafstand

 • Zaterdag 26 mei a.s. onze laatste Zomerproeverij in de Schiehal

  Gelukkig hebben we inmiddels al de nodige warme dagen gehad, dus we durven het weer een Zomerproeverij te noemen.

  Zaterdag 26 mei a.s. organiseren wij onze eigen zomerproeverij. Ruim voor de grote vakanties kunt ons zomerse aanbod komen proeven. We presenteren veel nieuwe jaren van de witte wijnen en een aantal van onze lichtere rode wijnen staan op u te wachten.

  Lees verder

 • Zomerproeverij 10 juni in Delft

  De langste dagen van het jaar zijn in aantocht! Tijd voor zomersche wijnen!

  Cantina di DolianovaZaterdag 10 juni a.s. organiseren wij onze eigen zomerproeverij. Ruim voor de grote vakanties kunt ons zomerse aanbod komen proeven. We presenteren veel nieuwe jaren van de witte wijnen en een aantal van onze lichtere rode wijnen staan op u te wachten.

  Lees verder

 • Winterproeverij 5 november in Delft

  logo-met-vinkje-highDe afgelopen weekend werd het wintertijd. De zon gaat nu voor 5 uur onder, dus tijd voor rode wijn...

  Zaterdag 5 november a.s. organiseren wij onze eigen winterproeverij. Ruim voor de feestdagen in de Sinterklaas intocht kunt ons winterse en stevigere aanbod komen proeven. We presenteren veel nieuwe jaren van de witte en rode wijnen.

  Lees verder

 • Zomerproeverij 11 juni in Delft

  logo-met-vinkje-highDe afgelopen weken hebben we de eerste smaak van zomer mogen proeven. We snakken naar een reden om mooie koele wijnen te openen. We gaan u helpen!

  Zaterdag 11 juni a.s. organiseren wij onze eigen zomerproeverij. Ruim voor de grote vakanties kunt ons zomerse aanbod komen proeven. We presenteren veel nieuwe jaren van de witte wijnen en een aantal van onze lichtere rode wijnen staan op u te wachten.

  Lees verder

 • Feestelijke Zomerproeverij op 11 juni in Delft

  Logo Cantine ValentiOp zaterdag 11 juni a.s. organiseren wij onze gebruikelijke zomerproeverij. Ruim voor de grote vakanties kunt ons zomerse aanbod komen proeven. We presenteren veel nieuwe jaren van de witte wijnen en een aantal van onze lichtere rode wijnen staan op u te wachten.

  Vino & Vetro bestaat dit jaar 15 jaar.  Dit laten we natuurlijk niet zomaaar voorbij gaan. Voor onze zeer gewaardeerde 'vaste' klanten en trouwe proeverijbezoekers zullen we op de proeverij nog enkele specials op tafel hebben. Verder werken we nog aan een gast optreden...

  Op onze vorige Zomerproeverij introduceerden we CVA Canicatti van het mooie eiland Sicilië. Dit jaar is het gelukt om dit jaar om onze andere Sicilaanse producent naar Nederland te laten komen; Cantine Valenti met wijnen van de vulcanisch hellingen van de Etna.

  Lees verder

 • Wintertijd: Valpolicella bij Vino & Vetro

  Het is al weer een tijdje donker om 17:00 uur en dat betekent dat de warm makende wijnen aan de beurt zijn. Het seizoen van volle Italiaanse rode wijnen is gekomen. Tijd voor Valpolicella.

  Op zaterdag 14 november a.s. organiseren wij onze eigen Winterproeverij. Ruim voor de feestdagen kunt ons aanbod van onze grote rode wijnen komen proeven. Natuurlijk hebben we ook een selectie mousserende en witte wijnen open staan. We presenteren veel nieuwe jaren en een breed en betaalbaar assortiment.

  Lees verder

 • Vino & Vetro sponsor bij Kookwedstrijd Slag op de Schelde

  YERSEKE / OOSTERSCHELDE - Afgelopen maandag 18 mei was de primeur van de Kookwedstrijd "Slag op de Schelde". De organisatie van het unieke evenement was in handen van onze goede relatie Restaurant Katseveer (*) in Slag op de ScheldeWilhelminadorp, Jessica en Rutger van der Weel hebben met hun team en in nauwe samenwerking met het koksgilde Zeeland een zeer mooi evenement georganiseerd op een unieke locatie: in de Oosterschelde. Voor deze primeur hadden de weergoden duidelijk geen trek in asperges.

  Lees verder

 • Vino & Vetro op Wine Professional 2015

  Voor het eerst in haar 14-jarige bestaan neemt Vino & Vetro deel aan Wine Professional, een van de belangrijkste wijnevenementen voor de zakelijke markt in Nederland. Van maandag 12 tot en met woensdag 14 januari 2015 kunt u onze stand 242 bezoeken. Dat is vlak bij het Forum Gastronomicum en de Nespresso stand.

  Lees verder

 • Daverende Winterproeverij in Delft

  Vermentino di Sardegna Vermentino di Sardegna

  Stipt bij de start om 11:00 uur kwam onze eerste proever binnenlopen waarna het niet meer stopte tot na 17 uur. Het was een echte revival van onze "Winterproeverij" zoals we die in het verleden hebben meegemaakt. Het was gezellig druk met veel vaste klanten en behoorlijk wat nieuwe gezichten die met ons gevarieerde assortiment hebben kunnen kennismaken. We zijn zeer in ons nopjes met de vele bezoekers en het resultaat, voor het eerst in jaren raakten meerdere wijnen direct tijdens de proeverij uitverkocht. Daar maken wij graag 43 wijnen voor open!

  Lees verder

Artikelen 1 t/m 10 (45)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5