Exclusieve Italiaanse wijnen

Coppadoro

Tenuta Coppadoro Autochtoon Apulië: Bombino, Nero di Troia en Primitivo Tenuta Coppadoro is sinds de zomer van 2016 nieuw in ons assortiment. De wijngaarden van Coppadoro liggen in het noorden van Apulië, vlak bij het dorpje San Severo. De wijngaarden zijn recentelijk samengevoegd uit de bezittingen van twee wijnfamilies, waaruit Tenuta Coppadoro als nieuwe naam is ontstaan. Van ruim 40 hectare worden karaktervolle en krachtige wijnen gemaakt. De totale productie bestaat uit 4 kwaliteitslijnen: Spiavento, Grifoni, Linea Terrior en Linea Cru. De wijnmaker is de jonge Cosimo Morfeo die onder supervisie van adviseur / enoloog Riccardo Cotarella verantwoordelijk is voor de gehele productie van ongeveer 350.000 flessen. Enoloog Cotarella heeft een grote reputatie en is adviseur bij vele vermaarde wijnhuizen in Italië en ook enkele in Frankrijk.

Tenuta Coppadoro

Autochtoon Apulië: Bombino, Nero di Troia en Primitivo

Tenuta Coppadoro is sinds de zomer van 2016 nieuw in ons assortiment. De wijngaarden van Coppadoro liggen in het noorden van Apulië, vlak bij het dorpje San Severo. De wijngaarden zijn recentelijk samengevoegd uit de bezittingen van twee wijnfamilies, waaruit Tenuta Coppadoro als nieuwe naam is ontstaan. Van ruim 40 hectare worden karaktervolle en krachtige wijnen gemaakt. De totale productie bestaat uit 4 kwaliteitslijnen: Spiavento, Grifoni, Linea Terrior en Linea Cru.
De wijnmaker is de jonge Cosimo Morfeo die onder supervisie van adviseur / enoloog Riccardo Cotarella verantwoordelijk is voor de gehele productie van ongeveer 350.000 flessen. Enoloog Cotarella heeft een grote reputatie en is adviseur bij vele vermaarde wijnhuizen in Italië en ook enkele in Frankrijk.

Toont alle 3 resultaten