Exclusieve Italiaanse wijnen

Zoet

Zoete wijn uit Italië Dessert wijn bestaat eigenlijk niet. Zoete wijn wel, en die wordt vaak gebruikt bij het dessert. Mede door het warme klimaat wordt er een zeer grote variëteit aan zoete Italiaanse wijn geproduceerd. In alle kleuren en ook met bubbels. Laat geoogst, ingedroogd aan de wijnstuk of in een mandje, afhankelijk van de regio worden zeer typische en herkenbare stijlen wijn geproduceerd. Bijvoorbeeld de recioto’s uit Vapolicella of de pasito’s uit Friuli en ook Vin Santo uit Toscane.

Zoete wijn uit Italië

Dessert wijn bestaat eigenlijk niet. Zoete wijn wel, en die wordt vaak gebruikt bij het dessert. Mede door het warme klimaat wordt er een zeer grote variëteit aan zoete Italiaanse wijn geproduceerd. In alle kleuren en ook met bubbels. Laat geoogst, ingedroogd aan de wijnstuk of in een mandje, afhankelijk van de regio worden zeer typische en herkenbare stijlen wijn geproduceerd. Bijvoorbeeld de recioto’s uit Vapolicella of de pasito’s uit Friuli en ook Vin Santo uit Toscane.

Enig resultaat