Exclusieve Italiaanse wijnen

Actie Thuisarrangement Italiaanse wijnen

Actie Thuisarrangement Italiaanse wijnen

Update November 2020

Met de start van onze Najaarsactie Thuisproeverij in 3 delen beëindigen we actie voor het Thuisarrangement. In oktober zijn we gestart met een nieuwe najaarsactie van 3 verschillende mixdozen om de laatste maanden van het jaar een Thuisproeverij van 36 flessen te kunnen houden. Per maand stellen we een nieuwe Thuisproeverijdoos samen.

Er zijn op korte termijn geen proeverijen, beurzen of andere samenscholingen zijn meer mogelijk. Onze horecaklanten zijn voor onbepaalde tijd gesloten.

Met deze actie willen we onze bevriende wijnproducenten in Italië ondersteunen. De familiebedrijven in het bijzonder zijn zwaar getroffen door het wegvallen van inkomsten. Ons doel is om onze leverancierskredieten in Italië zo snel mogelijk af te betalen. En daarbij zelf het hoofd boven water houden.

In aanvulling van afhaal/bezorg acties van onze horecaklanten, bieden wij een Thuisarrangement Italiaanse wijnen aan. Een doos met 12 wijnen die tot voor kort bij onze restaurantklanten in de arrangement werden gebruikt. Geen winkeldochters of restanten, maar courante voorraad. Die we nu met 15-20% korting aanbieden. Met de verkopen hopen we onze doorlopende kosten te dekken en tegelijkertijd onze Italiaanse vrienden te kunnen betalen.

We hopen op uw steun te kunnen rekenen. #BereItaliano #DrinkItalian #DrinkItaliaans en bestel hier het Thuisarrangement

We hebben in totaal ruim 150 dozen verkocht gedurende het voorjaar en de zomer.