Exclusieve Italiaanse wijnen

Bestsellers van onze Winterproeverij

Daags na onze proeverijen worden wij gevraagd wat de best verkochte wijnen zijn. Bezoekers kunnen na het proeven de wijnen direct uit onze opslag meenemen, de populariteit van een wijn kunnen we zo heel makkelijk bepalen. Voor de liefhebbers van lijstjes is hier onze top 3 van de proeverij van 10 november jl.:

Voor de vaste klanten (ingeschreven op onze website) hebben wij voor de proeverij top 3 een staffelkorting geïntroduceerd bij afname van meerdere dozen. Deze korting wordt zichtbaar als u bent ingelogd op de site.

Tot onze verassing vielen twee andere wijnen ook behoorlijk in de smaak:

In het algemeen werden de recioto’s, ook van Corte Rugolin, bijzonder gewaardeerd en verkocht. Is dit het begin van een trend?

vv-logoVoor Vino & Vetro was dit een van de best verkopende proeverijen. Onze vaste en nieuwe klanten bedanken wij zeer voor de komst en hopen dat u veel plezier heeft van de wijnen. Er zijn veel hele goede wijnen verkocht, die kunnen best even liggen, maar zijn deze winter ook al prima te drinken.

Voor onze koopjesjagers kunnen we melden dat van onze “Speciaal Super Discount” ook veel gebruik is gemaakt. Voor de liefhebbers zitten hier nog steeds prima wijnen tussen tegen heel mooie prijzen. De meesten zijn bijna uitverkocht, dus als u het erg lekker vindt, wees er snel bij.