Exclusieve Italiaanse wijnen

De nieuwe Vino & Vetro site is live!

De nieuwe Vino & Vetro site is live!

Niet schrikken, u bent op de juiste plek. Het ziet er héél anders uit, dit is wèl de webwinkel van Vino & Vetro!

Het was onvermijdelijk, en duurde langer dan we wilden, maar de nieuwe site is live sinds begin april. We hebben een reuze sprong gemaakt in de technologie van een zeer verouderd Magento systeem naar een moderne WordPress omgeving met bijpassende webwinkel. Niet omdat het kan maar omdat het moest. De oude omgeving kon niet meer van updates worden voorzien, waarbij we gelukkig nooit echte in de problemen zijn gekomen. (denken we!)Naast allerlei visuele verbetering is de nieuwe Vino & Vetro site ‘responsive’, dit betekent dat de inhoud zich aanpast aan het scherm waarop deze wordt getoond. Op de tablet en telefoon is de site nu ook goed leesbaar zijn. Erg blij zijn we met de WordPress zoekfunctie; alle tekst van de wijnen en berichten op de site kan nu worden gevonden via het zoekvak. Daarnaast natuurlijk enkele filters en nieuwe categorieën, zodat u ook bladerend op de plaats van bestemming kunt komen. Stap voor stap zullen we de filterfuncties gaan verbeteren.

Direct tekenen we aan dat de inhoud van de oude site in zijn geheel is ‘overgehaald’ maar nog niet volledig nagelopen en geredigeerd. Dit is eenvoudigweg niet mogelijk met meer dan 300 artikelen, we zullen de website stap voor stap gaan verbeteren. Iets dat nu veel eenvoudiger zou moeten zijn dan in het verleden.

We zijn benieuwd wat u ervan vindt!

Privacy disclosure: alle gegevens van de oude site zijn overgehaald naar deze omgeving. Dit betekent dat uw gegevens en bestelhistorie bewaard zijn gebleven. Niet onbelangrijk voor ons, zodat we snel kunnen terugzoeken wat u ‘ook alweer had besteld’. Als uw gegevens en bestelhistorie moeten worden verwijderd, stuurt u ons dan een berichtje.