Exclusieve Italiaanse wijnen

Feestelijke Zomerproeverij op 11 juni in Delft

Logo Cantine ValentiOp zaterdag 11 juni a.s. organiseren wij onze gebruikelijke zomerproeverij. Ruim voor de grote vakanties kunt ons zomerse aanbod komen proeven. We presenteren veel nieuwe jaren van de witte wijnen en een aantal van onze lichtere rode wijnen staan op u te wachten.

Vino & Vetro bestaat dit jaar 15 jaar.  Dit laten we natuurlijk niet zomaaar voorbij gaan. Voor onze zeer gewaardeerde ‘vaste’ klanten en trouwe proeverijbezoekers zullen we op de proeverij nog enkele specials op tafel hebben. Verder werken we nog aan een gast optreden…

Op onze vorige Zomerproeverij introduceerden we CVA Canicatti van het mooie eiland Sicilië. Dit jaar is het gelukt om dit jaar om onze andere Sicilaanse producent naar Nederland te laten komen; Cantine Valenti met wijnen van de vulcanisch hellingen van de Etna.

We zijn er trots op een primeur aan te kunnen kondigen; we hebben even gewacht op een gaatje in de agenda van Giovanni Valenti. De Etna wijnen van Valenti hebben we sinds 2014 in ons assortiment en worden bijzonder goed gewaardeerd. Inmiddels nemen de Valenti wijnen internationaal en in Italië een grote vlucht: New York, Boston, Hong Kong en Japan. En ook in Italië zelf heeft de top gastronomie deze ‘slow wine’ producent ontdekt.

Het is de eerste keer dat Giovanni naar Nederland komt om zijn wijnen te laten proeven. Het is een bijzondere ervaring om de Etna wijnen te proeven en met de zeer aimabele Gioavanni kennis te maken!

De proeverij is van 12 tot 17 uur in onze opslagruimte K2 in de Schiehal in Delft.

P.S. Onze vaste bezoekers weten dat de proeverij kosteloos is en wijnen direct kunnen worden meegenomen. Neem gerust vrienden, familie en bekenden mee.
Nieuwe klanten vragen wij om zich aan te melden via info@vinovetro.nl