Exclusieve Italiaanse wijnen

Luie wijn spijs middag bij Lemongrass

2014-lemongrass-burgerZondagmiddag 26 oktober a.s. bent u vanaf 14 uur uitgenodigd bij Restaurant Lemongrass in de Scheveningse haven voor een luie wijn spijs middag. Elk half uur is er een halte op de wijn spijs trein van chef/eigenaar Ino de Rapper en zijn team. Tegelijkertijd verzorgt Vino & Vetro samen met de wijnhuizen Martini en Vinosia twee proeftafels met daarop een ruim assortiment wijnen. U heeft een hele zondagmiddag om 16 wijnen aan de proeftafels te proberen!

Vanaf 14 uur kunt elk half uur kiezen om een gerechtje met bijpassende wijn te proberen. Samen met Lemongrass hebben we deze wijnspijsmiddag uitgewerkt om eens op een andere wijze een proeverij en wijnspijs te beleven. Ongedwongen en zonder haast kunt u de wijnen van de proeftafels proberen. Tegelijkertijd kunt u kennismaken met de relaxte sfeer in het wijnrestaurant Lemongrass waar zeer verrassende gerechten en wijncombinaties worden gepresenteerd.

Een prima gelegenheid om in een zondagse sfeer met vrienden, familie of zomaar iemand te genieten van lekker eten en drinken.

Last but not least hebben we ook de wijnhuizen Martini en Vinosia uitgenodigd naar Scheveningen te komen om u alles over hun wijnen te vertellen. Mariella Zangaro van Vinosia is bij de Vino & Vetro klanten bekend; zij heeft ons al vaker bezocht. De laatste keer met de presentatie van de Kreeftenwijn in Zeeland. Ook wijnhuis Martini is eerder bij ons geweest, het zal echter de eerste keer zijn dat ‘zoon’ en wijnmaker Lukas Martini bij ons in Nederland is. Beide wijnhuizen worden al geruime tijd met succes bij Lemongrass gebruikt in wijnspijs arrangementen.

Reservering en kosten

  • De proeverij kost € 15 p.p. en hiervoor kunt u alle wijnen van Martini en Vinosia op de proeftafels proberen. Rondom de proeftafels zal Lemongrass kaas, worst en brood verzorgen.
  • Daarnaast betaalt U voor elke wijnspijscombinatie € 5. Hiervoor ontvangt u een knipkaart die u aan het einde afrekent. U bepaalt zelf welke combinatie u wilt proberen, slechts een enkele of allemaal.

Wij vragen u direct bij Lemongrass te reserveren via de site van Lemongrass of email: info@lemongrass.nl of telefonisch: 070-3520295

LET OP: er is tot nu toe behoorlijke belangstelling, zonder reservering kan het zijn dat het er geen plek meer voor u is als zomaar langs komt.

UPDATE 1

Afgelopen vrijdag hebben we met het voltallige team van chefs en sommliers van Lemongrass de gerechten en wijnen voorgeproefd. Wij weten inmiddels zeker dat het een verrassende en mooie varieteit aan gerechten en wijnen is geworden. De verschillende haltes van de wijnspijs trein blijven nog een verrassing, een tipje van de sluier kunnen we oplichten: één van de combinaties zal terugkeren die tijdens de vorige wijnspijswandeling is geserveerd. Mocht u daar niet bij zijn geweest, geniet van een hamburger die u nog nooit eerder zo heeft gegeten. Zeer de moeite waard!

UPDATE 2

Voor de vaste klanten van Vino & Vetro hebben we met Lemongrass afgesproken om na deze middag nog een hoofdgerecht te serveren. Dit zal na 18 uur zijn en uiteraard in combinatie met een wijn die u van Vino & Vetro krijgt aangeboden. We vragen u wel dit van te voren te reserveren, in verband met de verwachte drukte die middag en planning in de keuken.