Exclusieve Italiaanse wijnen

Sardinië op de Winterproeverij

De verrassing uit Sardinië

De verrassing uit Sardinië

Het is al enige weken wintertijd en het weer begint zich daar ook op aan te passen. Het lijkt langzaam op winter en dit betekent dat het seizoen van Italiaanse rode wijnen is gekomen. Of zoals we wel eens horen: het is weer Amaronetijd!

Op zaterdag 15 november a.s. organiseren wij onze eigen Winterproeverij. Ruim voor de feestdagen kunt ons aanbod van onze grote rode wijnen komen proeven. Natuurlijk hebben we ook een selectie mousserende en witte wijnen open staan. We presenteren veel nieuwe jaren en een breed en betaalbaar assortiment.

Nadat we in het voorjaar de wijnen van Canicatti uit Sicilië hebben geïntroduceerd is het nu de beurt aan Sardinië. Cantine di Dolianova is al bijna 10 jaren vertegenwoordigd in ons assortiment en een van onze best verkochte wijnproducenten. De gehele lijn van Dolianova is gevarieerd en goed betaalbaar.

Een prima gelegenheid om de hele selectie te proeven en misschien nog een verrassing te ontdekken. Andrea zal u namens Dolianova alles kunnen vertellen over de wijnen.

We genieten al jaren van Vermentino “Naeli” en Cannonnau “Blasio”. Recent heeft het wijnvakblad Proefschrift “Naeli” geselecteerd als kandidaat voor “Wijn van het Jaar”.

Voor de proeverijbezoekers hebben we ter plekke een restantenlijst waar de allerlaatste flessen van soms hele mooie wijnen. Daarnaast hebben we verschillende wijnen in de sale gedaan die nu nog mooi zijn maar niet veel tijd meer hebben; die kunt u zwaar afgesprijsd meenemen. Daarbij nu Livon Sauvignon en Martini Chardonnay van zeer behoorlijk niveau.

De proeflijst voor zaterdag kunt u hier vinden, met daarop ook de DD markering voor een Diner Doos, wijnen die u per stuk in één mixdoos kunt bestellen.

En ook de routebeschrijving

Van 11:00 tot 17:00 kunt u terecht in de Schiehal te Delft. Als u geen klant van ons bent vragen wij u bij ons aan te melden via info@vinovetro.nl