Exclusieve Italiaanse wijnen

Crivelli

Een echt klein familiebedrijf met een lange historie in wijnbouw. In het verleden een gemengd boerenbedrijf dat de druiven aan de lokale coöperatie verkocht. Sinds 1979 wordt zelf wijngemaakt van ongeveer 8 hectare wijngaard. Na het in gebruik nemen van een nieuwe productiekelder wordt sinds 2000 met nog meer precisie en hygiëne wijn gemaakt. Zowel internationaal als in Italië worden de wijnen van Crivelli als vele tientallen jaren onderscheiden door gidsen en op wijnfestivals. Sinds 2017 in het assortiment van Vino & Vetro brengen deze wijnen van Crivelli naast onberispelijke kwaliteit ook typiciteit en authenticiteit. Van deze wijnmaker zijn naast de bekende Barbera d’Asti ook de inheemse Piemontese druivenrassen Grignolino en Ruchè di Castagnole Monferrato beschikbaar voor de liefhebbers van avontuurlijke wijnen.

CrivelliEen echt klein familiebedrijf met een lange historie in wijnbouw. In het verleden een gemengd boerenbedrijf dat de druiven aan de lokale coöperatie verkocht. Sinds 1979 wordt zelf wijngemaakt van ongeveer 8 hectare wijngaard. Na het in gebruik nemen van een nieuwe productiekelder wordt sinds 2000 met nog meer precisie en hygiëne wijn gemaakt.

Zowel internationaal als in Italië worden de wijnen van Crivelli als vele tientallen jaren onderscheiden door gidsen en op wijnfestivals. Sinds 2017 in het assortiment van Vino & Vetro brengen deze wijnen van Crivelli naast onberispelijke kwaliteit ook typiciteit en authenticiteit.

Van deze wijnmaker zijn naast de bekende Barbera d’Asti ook de inheemse Piemontese druivenrassen Grignolino en Ruchè di Castagnole Monferrato beschikbaar voor de liefhebbers van avontuurlijke wijnen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.