Exclusieve Italiaanse wijnen

Barbi

Barbi, Umbrië Barbi is een echt familiebedrijf uit het stadje Baschi in het zuid-westen van Umbrië, vlakbij het Corbara meer. De DOC voor de rode wijn is vernoemd naar het meer: Lago di Corbara. De bekendere, en grotere DOC voor witte wijn is Orvieto Classico, een witte blend wijn van voornamelijke autochtone druiven waarvan een droge en zoete stijl kan worden gemaakt. De Barbi familie maakt wijn van eigen wijngaarden die tot de betere behoren in het Orvieto gebied. I Poggi di Baschi worden de heuvels genoemd bij het Cordaba meer, rond de 300 meter boven zeeniveau. Het wijnhuis Podere Barbi hebben we sinds 2017 in ons assortiment en maakt typisch Zuid-Italiaanse wijnen die goed kunnen worden doorgedronken en makkelijk combineren met veel soorten gerechten.

Barbi, Umbrië

Barbi is een echt familiebedrijf uit het stadje Baschi in het zuid-westen van Umbrië, vlakbij het Corbara meer. De DOC voor de rode wijn is vernoemd naar het meer: Lago di Corbara. De bekendere, en grotere DOC voor witte wijn is Orvieto Classico, een witte blend wijn van voornamelijke autochtone druiven waarvan een droge en zoete stijl kan worden gemaakt.
De Barbi familie maakt wijn van eigen wijngaarden die tot de betere behoren in het Orvieto gebied. I Poggi di Baschi worden de heuvels genoemd bij het Cordaba meer, rond de 300 meter boven zeeniveau.
Het wijnhuis Podere Barbi hebben we sinds 2017 in ons assortiment en maakt typisch Zuid-Italiaanse wijnen die goed kunnen worden doorgedronken en makkelijk combineren met veel soorten gerechten.

Toont alle 2 resultaten