Exclusieve Italiaanse wijnen

Proeven, leren en eten bij Restaurant Katseveer

KatseveerVeel mooier kan de combinatie tussen wijn, eten en leren niet worden gemaakt. Naast de wijnen en informatie maakt u ook kennis in de verfijnde kunst van wijnspijs beleving van één van de top restaurants van Nederland. Onmisbaar voor de echte genieters!

Regelmatig organiseren we zelf, of in samenwerking, wijnevenementen zoals proeverijen, wijnspijs wandelingen of wijnspijs diners. Niet zelden wordt ons gevraagd: “wanneer is er weer iets?” In overvolle agenda’s moeten evenementen ruim van te voren worden aangekondigd. Bij deze!

Wij attenderen u op een initiatief van onze vrienden van Restaurant Katseveer (Wilhelminadorp bij Goes in Zeeland)  waar u welkom bent voor een minileergang “Kennismaken met Wijn“, verzorgd door sommelier Paul Labruijere.

Na een eerste introductiesessie worden nog twee vervolgsessies gehouden met het thema Frankrijk en Italië. We zijn er trots op de wijnen van Vino & Vetro in het Italiaanse thema aan bod komen. Voor meer informatie over de volledige invulling en kosten van het programma zie de uitnodiging van Restaurant Katseveer.

Wij zijn ervan overtuigd dat u zult genieten bij het team van Katseveer.