Exclusieve Italiaanse wijnen

Winterproeverij zaterdag 3 november

Winterproeverij zaterdag 3 november

Tot half oktober konden we nog op het terras zitten. Het was al wel vroeg donker, maar sinds vorige weekend nog vroeger. Muziek in de oren van de rode wijn liefhebbers…

Zaterdag 3 november a.s. organiseren wij onze eigen winterproeverij. Zeer ruim voor de feestdagen in de Sinterklaas intocht presenteren we ons stevigere aanbod in rood en wit. LET OP: wegens onze verhuizing uit de Schiehal is de proeverij in het Proeflokaal van Restaurant Le Vieux Jean in het centrum van Delft.


We maken dankbaar gebruik van het aanbod van Robert-Jan en Désire Polman om hun fraaie ruimtes te gebruiken voor onze winterproeverij. Tenminste 40 wijnen staan klaar en ook een geheel nieuwe producent in ons assortiment, waarvan we de naam nog even onder de pet houden tot we de proeflijsten hebben afgerond.

Nieuw is dat we de wijnen NA de proeverij zullen worden uitgeleverd, en niet meer direct tijdens de proeverij. Dat levert extra logistiek werk op, maar geeft ons hopelijk wel meer tijd en rust tijdens de proeverij om met u over de wijnen te spreken. Iets dat bij grote drukte altijd een uitdaging was. Nog een bijkomend voordeel is dat we aansluitend een diner kunnen aanbieden voor de liefhebbers van de Vino & Vetro wijnspijs avonden. Dat is alweer enige tijd geleden.

Van 14 tot 18 houden we de proeverij in het Proeflokaal van Restaurant Le Vieux Jean, op het Heilige Geestkerkhof 7 in Delft.

Als u geen klant van ons bent vragen wij u bij ons aan te melden via info@vinovetro.nl