Exclusieve Italiaanse wijnen

Wintertijd: Valpolicella bij Vino & Vetro

Het is al weer een tijdje donker om 17:00 uur en dat betekent dat de warm makende wijnen aan de beurt zijn. Het seizoen van volle Italiaanse rode wijnen is gekomen. Tijd voor Valpolicella.

Op zaterdag 14 november a.s. organiseren wij onze eigen Winterproeverij. Ruim voor de feestdagen kunt ons aanbod van onze grote rode wijnen komen proeven. Natuurlijk hebben we ook een selectie mousserende en witte wijnen open staan. We presenteren veel nieuwe jaren en een breed en betaalbaar assortiment.

Deze keer hebben we Elena Coati van Corte Rugolin, die twee dagen in Nederland is om haar nieuwe wijn te promoten. Een Cru Valpolicella Classico Superiore SanGiorgio. Een echte ‘single vineyard’ Valpolicella uit een heel bijzonder gebied.  Daarnaast kunt u proeven van Valpolicella Classico tot Amarone en Recioto della Valpolicella, het staat allemaal op tafel en wordt in ingeschonken en toegelicht door Elena.

Voor de proeverijbezoekers hebben we ter plekke een restantenlijst waar de allerlaatste flessen van soms hele mooie wijnen. Daarnaast hebben we verschillende wijnen in de sale gedaan die nu nog mooi zijn maar niet veel tijd meer hebben; die kunt u zwaar afgesprijsd meenemen. Daarbij nu Livon Sauvignon en Martini Chardonnay van zeer behoorlijk niveau.

De Proeflijst Winterproeverij kunt u hier vinden,

En ook de routebeschrijving

Van 12:00 tot 18:00 kunt u terecht in kelder K2 in de Schiehal te Delft.Als u geen klant van ons bent vragen wij u bij ons aan te melden via info@vinovetro.nl