Exclusieve Italiaanse wijnen

Zomerproeverij 11 juni in Delft

logo-met-vinkje-highDe afgelopen weken hebben we de eerste smaak van zomer mogen proeven. We snakken naar een reden om mooie koele wijnen te openen. We gaan u helpen!

Zaterdag 11 juni a.s. organiseren wij onze eigen zomerproeverij. Ruim voor de grote vakanties kunt ons zomerse aanbod komen proeven. We presenteren veel nieuwe jaren van de witte wijnen en een aantal van onze lichtere rode wijnen staan op u te wachten.

We hebben de primeur van de komst van Giovanni Valenti naar Nederland. Van de hoge flanken van de Etna regio presenteren we het succesvolle huis Cantine Valenti met de wijnen van de Etna vulcaan. De Etna Bianco en Etna Rosso van Valenti vinden al enige tijd gretig aftrek bij onze horeca klanten en worden alom gewaardeerd; zowel de witte en rode Etna wijnen ontvingen ook in Nederland al onderscheidingen.

Vino & Vetro heeft de wijnen van Valenti sinds 2014 in ons aanbod, inmiddels zijn ze op vele hot-spots in de wereld bekend geraakt. Naast Japan, Hong Kong en grote steden in de Verenigde Staten, worden de wijnen van Valenti ook in de Italiaanse top horeca bijzonder goed gewaardeerd. We zijn nieuwsgierig wat u ervan vindt.

De proeflijst voor zaterdag kunt u hier vinden.

En ook de routebeschrijving

Van 12:00 tot 17:00 kunt u terecht in de Schiehal te Delft. Als u geen klant van ons bent vragen wij u bij ons aan te melden via info@vinovetro.nl