Exclusieve Italiaanse wijnen

Zomerproeverij 14 juni in Delft

Zomerproeverij 14 juni in Delft

Tijdens de mooie Pinksterdagen hebben voor het eerst echt van de zomer mogen proeven. Dat smaakt naar meer en vooral naar goede zomerse wijnbegeleiding.

Op zaterdag 14 juni a.s. organiseren wij onze eigen zomerproeverij. Ruim voor de grote vakanties kunt ons zomerse aanbod komen proeven. We presenteren veel nieuwe jaren van de witte wijnen en een aantal van onze lichtere rode wijnen staan op u te wachten.

We hebben de primeur in Nederland van de introductie van de wijnen van coöperatie CVA Canicatti uit het dorpje Canicatti op Sicilië, namens de coöperatie zal Livia Oruzio aanwezig zijn en 10 wijnen aan u te laten proeven. Eerlijk verdeeld tussen wit en rood en een leuke bubbel.

In het kielzog van Canicatti introduceren we nog een nieuw Siciliaans wijnhuis uit een heel andere regio: Cantine Valenti met de wijnen van de Etna vulcaan. De Etna Bianco en Etna Rosso van Valenti mochten al op een warm welkom rekenen van onze horeca professionals. We zijn nieuwsgierig wat u ervan vindt.

We hebben zelden zoveel directe interesse voor de nieuwe wijnen mogen ondervinden, we hebben zelfs voor de proeverij al moeten bijbestellen!

De proeflijst voor zaterdag kunt u hier vinden. Voor de mensen die nog minder bekend zijn met ons aanbod hebben we ook een wijnbeschrijving gemaakt.
En ook de routebeschrijving

Van 11:00 tot 17:00 kunt u terecht in de Schiehal te Delft. Als u geen klant van ons bent vragen wij u bij ons aan te melden via info@vinovetro.nl