Exclusieve Italiaanse wijnen

K. Martini & Sohn

K. Martini & Sohn, Südtirol / Alto Adige Minder dan 10 km ten zuidwesten van Bolzano heeft Martini zijn wijngaarden in het wijngebied van Eppan (ook: Appiano). In het hoge noorden van de regio Alto Adige / Südtirol worden fraaie wijnen gemaakt in dit familiebedrijf. Vader Gabriel, dochter Maren runnen de zakelijke kant van het wijnbedrijf, zoon Lukas is inmiddels geheel verantwoordelijk voor het wijnmaken. Grootvader Karl is het wijnbedrijf K. Martini & Sohn gestart in 1979. Martini produceert 300.000 flessen, waarvan minder dan 100.000 van de hoogste kwaliteit. De verschillende lijnen worden met namen als Maturum, Palladium en Gurnzan aangegeven. In elke klasse hebben we de beste wijnen voor import geselecteerd. Naast de bekendere druivenrassen is Martini gespecialiseerd in de lokale autochtone druivenrassen, zoals Kerner Palladium, Gewürztraminer Palladium en de topper Lagrein Riserva Maturum. De wijnen van Martini kenmerken zich door veel structuur en een behoorlijke zuurgraad waardoor ze enige tijd nodig hebben voor rijping, maar ook gemiddeld langer houdbaar zijn, dit geldt zowel voor de rode en witte wijnen van Martini. Zowel in Italië als internationaal hebben de wijnen al vele onderscheiding mogen ontvangen.

K. Martini & Sohn, Südtirol / Alto Adige

Minder dan 10 km ten zuidwesten van Bolzano heeft Martini zijn wijngaarden in het wijngebied van Eppan (ook: Appiano). In het hoge noorden van de regio Alto Adige / Südtirol worden fraaie wijnen gemaakt in dit familiebedrijf. Vader Gabriel, dochter Maren runnen de zakelijke kant van het wijnbedrijf, zoon Lukas is inmiddels geheel verantwoordelijk voor het wijnmaken. Grootvader Karl is het wijnbedrijf K. Martini & Sohn gestart in 1979.
Martini produceert 300.000 flessen, waarvan minder dan 100.000 van de hoogste kwaliteit. De verschillende lijnen worden met namen als Maturum, Palladium en Gurnzan aangegeven. In elke klasse hebben we de beste wijnen voor import geselecteerd. Naast de bekendere druivenrassen is Martini gespecialiseerd in de lokale autochtone druivenrassen, zoals Kerner Palladium, Gewürztraminer Palladium en de topper Lagrein Riserva Maturum.
De wijnen van Martini kenmerken zich door veel structuur en een behoorlijke zuurgraad waardoor ze enige tijd nodig hebben voor rijping, maar ook gemiddeld langer houdbaar zijn, dit geldt zowel voor de rode en witte wijnen van Martini. Zowel in Italië als internationaal hebben de wijnen al vele onderscheiding mogen ontvangen.

K. Martini & Sohn Girlan

Toont alle 9 resultaten